Een katoenen gymtas met naam, perfect voor op school!

Een katoenen gymtas met naam, perfect voor op school!

Waarom een katoenen gymtas de ideale keuze is voor school?

Ja hoor, de eerste scholen zijn alweer begonnen.. Zo snel gaat dat. 6 weken vliegen voorbij. We kijken er allemaal maanden naar uit en voor je het weet gaan ze weer. De ene ouder is blij dat ze weer naar school gaan, de andere had het nog wel even uit willen stellen. 

Hartstikke leuk weer naar school, maar dan heb je natuurlijk ook spullen nodig welke aangeschaft moeten worden. Zo ook een gymtas. Nu kan ik me zelf nog herinneren, met name de basisschool tijd, dat mijn kinderen altijd hun gymtassen kwijt waren. Dat gebeurde omdat iemand deze had meegenomen (per ongeluk) of omdat deze aan een kapstok gehangen werd waar nog 100 tassen hingen en ze de eigen tas niet meer konden vinden enzovoort. Ook waren er altijd wel kinderen die een mooiere tas hadden dan de andere... dat is nu verleden tijd. 

Het voordeel van een gepersonaliseerde tas op school.

Zelf heb ik daar dus nooit aan gedacht of ik heb het in ieder geval nooit aangeschaft. Daar moet verandering in komen dacht ik en zo heb ik de gymtas met geborduurde naam (in neon kleuren) bedacht en op mijn website geplaatst. 

Het voordeel is dat, tenzij je meerdere kinderen met dezelfde naam hebt in de klas, niemand eigenlijk je tas kan meenemen want er staat een naam op.

Nog een bijkomend voordeel is dat de tassen van katoen zijn, duurzaam en ook wasbaar op 30 graden waardoor je ze altijd schoon kan houden. Dus mocht er een ongelukje mee gebeuren of wanneer er een natte handdoek in gezeten heeft en je wil de tas gewoon weer opfrissen of schoon, in de wasmachine op 30 graden en klaar is Kees.

Hoe werkt het?

Je kiest de kleur van je tas. Deze zijn beschikbaar in de kleuren paars, groen, roze, naturel en blauwe pastelkleuren. Vervolgens schrijf je de naam welke je op de tas geborduurd wil hebben en kies je de kleur garen (neon kleuren roze, oranje, geel en groen) en kies je het soort lettertype, modern of sierlijk. 

Praktische tips voor het reinigen en onderhouden van de katoenen gymtas om de levensduur te verlengen.

Wassen kan op 30 graden, binnenstebuiten en niet in de droger. Strijken kan ook  binnenstebuiten om de garen zo mooi mogelijk te houden. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.