Over ons

'I promise you, if you put your mind to it and you work hard, and you never give up, and you do not listen to the rejection, you can achieve anything that life throws your way'.

Je ziet het toch vaak genoeg voorbij komen op tv en socials, van die powervrouwen waar je jaloers op kunt zijn, zo ook ikzelf. Als alleenstaande moeder met 2 kinderen, altijd ambitieus had ik opeens het idee, die powervrouw dat kan en ben ik ook! Ik wilde altijd al iets voor mezelf beginnen maar heb nooit het juiste idee kunnen vinden, totdat.. het idee achter ZiLuDesign ontstond, ik het verder heb uitgewerkt en erin ging geloven en zie hier het resultaat. 

ZiLuDesign is ontstaan qua naam uit de namen van mijn twee kinderen, Luca en Zino, aan wie ik het levensmotto wil meegeven ‘you can achieve anything that life throws your way'.

Met passie voor creativiteit en kleding, wilde ik een platform creëren dat zowel bedrijven als particulieren in staat stelt om op een gemakkelijke en betaalbare manier unieke en kwalitatief hoogwaardige opdrukken op kleding te verkrijgen.

Naast de particuliere markt verzorg ik ook alles voor bedrijven. Zowel losse opdruk vellen als compleet bedrukte bedrijfskleding en/of accessoires. Voorbeelden hiervan zijn terug te vinden op het Instagram account van ZiLuDesign.

Heb je vragen? Neem gerust contact op, ik denk graag mee!

Liefs, 

Madelon