Zelf je eigen trui of t-shirt maken met strijkopdrukken

Zelf je eigen trui of t-shirt maken met strijkopdrukken

Strijkopdrukken, je hebt ze in alle vormen en maten maar wat maakt het dat het zo leuk is deze te gebruiken?

Je kunt in alle winkels een trui of t-shirt kopen waar een bepaald design of een bepaalde tekst op staat kopen, maar hoe leuk is het als je niet met de hele meute meegaat maar je eigen stijl kiest? Of wellicht heb je een vrijgezellenfeest, bruiloft, ben je bruidsmeisje, babyshower enz enz. Dan is het toch leuk om zelf iets te maken wat in ieder geval niet standaard is. 

Bij ZiLuDesign kun je opdrukken bestellen in alle vormen, maten en voor elke gelegenheid. Zo ook dus voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of bruiloft. Met je vriendinnen door de stad en allemaal in eenzelfde shirt (behalve de bruid natuurlijk). Of een badjad bedrukt met de teksten "Bride, Bridesmade, Mom of the Bride, Mrs. loading...". Ook een kussensloop kun je bedrukken voor een leuke langdurige herinnering. Veel mogelijkheden met een klein beetje DIY #doityourself. 

Hoe het werkt? Heel simpel, je ontvangt de opdruk(ken) thuis en vervolgens leg je deze op het te bedrukken kledingstuk. Met een strijkijzer strijk je de opdruk op het kledingstuk en vervolgens laat je het rustig afkoelen. Als het afgekoeld is kun je het doorzichtige folie voorzichtig van het kledingstuk aftrekken en voor het mooiste resultaat leg je er vervolgens een stukje bakpapier overheen en strijk je nogmaals de opdruk. Daarna is je item klaar voor gebruik! 

Je kunt je kledingstuk gerust wassen op 30 graden, voor langdurig gebruik is het beter niet in de droger te drogen en strijken alleen binnenstebuiten en liefst niet de kant van de opdruk. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.